Splasm Software Discussions

a user community for the betterment of Splasmkind
It is currently Wed Nov 14, 2018 7:46 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 10:37 am 
Offline

Joined: Thu Dec 14, 2017 7:57 pm
Posts: 3
FYI. When I launched CBPro this morning it said the data file had been moved to Trash! (I'm on a relatively new iMac running High Sierra 10.13.2.) I ran to Trash, grabbed the file accounts.cbaccounts, and dragged it to Dropbox, where I store a manual backup at the end of each session. But my backup was still there and ready to go. So, CBPro lost its data somehow. (Relaunch just now indicates it now is fine.) I have no idea what happened and really won't much care unless it happens again.

One possible clue which pertains only to users using Apple's new "Magic" Mouse 2. It ain't magic. In fact, it is hypersensitive to finger touches and movements, and occasionally I execute a command I didn't intend. But sending CBPro data to Trash would be a heckuva mistake.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 23, 2018 10:39 am 
Offline

Joined: Mon Jul 20, 2009 8:27 pm
Posts: 271
Location: Norwich, England
Yeah. Sounds more like user error to me. I’ve been there, done that, too. My primary file is in my docs folder on my iMac, with backups in Dropbox.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 24, 2018 12:25 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 19, 2005 2:18 pm
Posts: 369
iCloud for me.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group